Sådan laver du en personlig plakat med dine bedste ferieminder og beholder ferieglæden året rundt

Det kan være en rigtig god idé at lave en flot plakat ud af ferieminderne fra den nyeste rejse sydpå du havde her i sommers. På den måde kan du stadigvæk holde ferieminderne ved lige. Og det kan være meget dejligt, hvis det er en rigtig dejlig rejse, som man ofte gerne vil se tilbage på.

Læs med her for at se hvilke forskellige muligheder du har for at lave netop sådan en plakat. Du har flere forskellige muligheder at vælge imellem.

Klippe klistre

Du kan naturligvis altid selv gå i gang med at klippeklistre og lave en flot plakat over den dejlige rejse sydpå, som du altid vil huske på. Det kan endda være meget sjovt at sætte sig ned og gøre dette. Måske du kan vende lidt tilbage til de sjove stunder du havde i SFO’en, da du var mindre og klippeklistrede med de andre?

På denne måde kan du også gøre plakaten om dine ferietider rigtig personlig. Alt hvad du skal bruge er blot noget karton i lige præcis den farve du gerne vil have. Og hvis du har lidt lim liggende samt noget glitter, så kan du hurtigt lave en rigtig flot plakat.

Det handler om at finde de rigtig kreative sider frem, når man skal klippeklistre sin egen plakat. Når du gør det på denne måde, så kan du også have flere forskellige billeder, som du har printet ud. Du bestemmer selv, hvorvidt du skal printe disse billeder ud på almindelige papirer eller have dem lavet professionelt ved en fotograf. Det giver naturligvis et forskelligt udtryk alt efter hvad du vælger.

Vær heller ikke bange for at klippe lidt i disse fotografier og tilpasse dem lige som du har lyst til. Det er trods alt din egen plakat og det må gerne se lidt hjemmelavet ud det hele.

Lav den med ungerne

Hvis du har børn, som du var afsted sammen med, så kan du også altid havde dem med ved siden af dig. De kan med garanti også godt lide at klippeklistre og de vil sikkert gerne hjælpe dig med at lave denne flotte plakat. På den måde kan i også skabe ekstra minder omkring denne plakat, som i laver sammen.

Det kan være en rigtig hyggeligt ting, som man laver sammen om søndagen, når man alligevel ikke ved hvad man skal lave. Hvis det alligevel står ned i stænger udenfor, så kan man ligeså godt sætte sig hen med en kop te og noget lim og karton. På den måde kan i hurtigt få sammensat en rigtig flot plakat.

I kan eventuelt lave flere forskellige plakater. Måske børnene hver især også gerne vil have en flot plakat hængende inde på deres værelser? I så fald skal i naturligvis blot lave dette. Det er en god idé at købe så mange materialer hjem som overhovedet muligt, så man altid har rigeligt at benytte under klippeklistre arbejdet.

Disse materialer kan trods alt også benyttes senere hen, hvis de ikke får brugt dem alle sammen under arbejdet med denne plakat. Det er en god undskyldning for at sætte sig ned sammen med børnene, så man kan få brugt de resterende materialer op senere hen.

Få den professionelt lavet på nettet

Hvis du ikke lige er så kreativ anlagt eller ikke har lyst til at lave en hjemmelavet plakat, så kan du naturligvis også altid få den lavet professionelt på nettet. Det er der i dag ret gode muligheder for. Og så længe man ved hvordan man finder frem til den rette forhandler, så kan man købe alting inde på nettet i dag.

Der er for eksempel ofte mulighed for at lave forskellige former for collages på nettet. Dette kræver blot noget teknisk kunnen, da man skal flytte rundt omkring på billederne alt efter behov. Men det kan være en god idé at investere lidt tid og energi i at lave dette. Slutresultatet vil ofte være utrolig flot.

Der kan være lidt forskel på prisen alt efter hvilken forhandler du vælger at købe din plakat igennem. Det er derfor en god ide lige at undersøge det nærmere og se, hvor du kan få den billigst fra. Prisen skal du naturligvis også lige sammenligne med anmeldelserne for at sikre dig, at du faktisk også får en plakat du ender med at være glad for.

Sæt den i en pæn ramme

Hvis du virkelig gerne vil gøre noget ud af den flotte plakat, så skal du også sætte den i en pæn ramme. På den måde er den lidt pænere at hænge op, hvad enten du hænger den op med skruer eller klæbesøm. Og det vil give et helt andet look til den, når du hænger den op inde i stuen for eksempel.

Her er det vigtigt at tænke lidt på hvilken ramme du gerne vil sætte den ind i. Der er trods alt ret stor forskel på disse. Og det kan give et helt andet indtryk alt efter om du har en mere gammeldags ramme med en masse mønstre på. Eller måske skal den blot være stilren og sort? Det kommer helt an på dig og hvilken boligindretning du generelt kører derhjemme.

Du kan naturligvis også altid undgå rammen, hvis du gerne vil have et mere skødesløst look. Det kan også være meget flot, hvis det for eksempel er en lidt mindre plakat, som du gerne vil hænge på køleskabet. I så fald skal den naturligvis ikke i ramme.

Menu
Top