4 tips til hyggelig indretning af stuen

Stuen er et rum, hvor du uden tvivl opholder dig meget. Der er her, hvor du slapper af efter en lang dag. Eventuelt med en god bog i hånden eller en spændende film i fjernsynet. Det er også i stuen, hvor de fleste mennesker inviterer deres gæster ind, når de kommer på besøg. Derfor er det altså et rum med mange forskellige funktioner.

Derfor bør din stue også altid være hyggeligt indrettet, så den er indbydende for både dig, din familie og dine gæster. Det behøves faktisk ikke at kræve så meget igen. Hverken af dig eller dit budget. Læs derfor roligt videre, hvis du vil vide mere om, hvordan du nemt får en hyggelig stue.

1: Sørg for behagelige møbler

Når stuen skal være hyggelig, kræver det først og fremmest, at du har nogle behagelige møbler. Det er jo møblerne, som du skal sidde på. Hvis de er hårde eller irriterende, vil det helt klart gå ud over hyggeriet. Derfor bør du altid stille de højeste krav til møblernes komfort.

Det behøves bestemt ikke være dyrt at finde de rette møbler til stuen. Du kan nemlig finde behagelige møbler i flere forskellige prisklasser. Derfor handler det mere om at være kræsen og får afprøvet møblerne, inden du køber dem. På den måde ved du bedst selv, om møblerne har den rette komfort for dig.

2: Indret stuen på en personlig måde

Det er vigtigt, at stuen udstråler, at det er dig, der bor her. Derfor bør du også indrette den på en personlig måde, og der er få ting så personlige som billeder.

Derfor er det en god idé at investere i nogle stabile klæbesøm, som du kan hænge billeder op på væggen med. Du kan helt selv bestemme, hvilken type billeder det skal være. Det kan være billeder af din familie eller venner. Det kan også være billeder af steder, du har besøgt, eller gerne vil besøge.

Med personlige billeder, eller måske en hel billedvæg, har du virkelig mulighed for at understrege, hvem du er. Derfor er det også vigtigt, at alle billederne tiltaler dig på den ene eller anden måde.

3: Vælg den rette belysning

Stuen er et af de mest komplekse steder i hjemmet, når det kommer til belysning. Det skyldes, at du ofte gerne vil have flere forskellige typer lys i stuen.

Først og fremmest skal du have nogle større, funktionelle lys, der kan lyse rummet op. Det er blandt andet nødvendigt, hvis det er meget mørkt udenfor, når du skal gøre rent eller hvis du skal finde noget.

Derudover er det også vigtigt med mere hyggeligt lys. Det får du brug for, når du for eksempel slapper af med en god film eller hyggelig serie.

Derfor har de fleste mennesker ofte også flere forskellige typer belysning i stuen. På den måde kan lamperne opfylde forskellige funktionelle behov.

4: Find lamper med det rette design

Når det kommer til indretningen af stuen, kan de rette lamper virkelig gøre en forskel. Lamper tjener nemlig ikke kun et funktionelt formål. De kan bestemt også være æstetiske. Derfor kan du også vælge blandt alverdens designer lamper, når du skal finde belysning til din stue.

Der findes nogle virkelig æstetiske lamper på markedet. Hvis du derfor er en rigtig feinschmecker med hang til design, behøves du bestemt ikke gå på kompromis med dine lamper. Højest sandsynligt kan du også finde lamper fra din yndlingsdesigner inden for boliginteriør. På den måde har du også mulighed for at indrette din stue med interiør fra din foretrukne designer.

Det kan uden tvivl være en rigtig fin måde at skabe et gennemført udtryk på.

Menu
Top