Udgivet i Indretning, Bolig & Livsstil

Hæng plakater op uden at bore huller i væggen - sådan gør du

Af Klæbesøm.dk

Uanset om du samler på plakater eller har nogle mindeværdige plakater fra dine teenageår, hvor du var til din yndlingsrockkoncert eller måske lige har købt en. Alle slags plakater er gode samleobjekter. Filmplakater som Star Wars, ET eller Grease er fantastiske samleobjekter og vil stige i værdi med årene, så længe de er beskyttet, og en plastikplakatramme er den ideelle løsning.

Uanset om du foretrækker cirkusplakater, tegneserieplakater eller rejseplakater, så husk, at de søde, sjove dyreplakater sælger ret godt, og at mange af dine skatte af samlerobjekter vokser i værdi. Plakater er også meget skrøbelige, og det er et must at beskytte dem med en plastikplakatramme for at forhindre dem i at falde i værdi.

Plakater falder i værdi

En plakat vil falde i værdi, hvis den bliver foldet, våd eller støvet. Nogle samlere har deres plakater lamineret, hvilket vil beskytte dem, men vil også reducere værdien, men en plastplakatramme vil beskytte dem uden at forringe deres værdi.

En plastplakatramme er ikke kun for beskyttelse, den er også som pynt i dit værelse. Du kan vælge en rammestil, enkel eller udførlig, der vil fremhæve skønheden i dine plakater og også se attraktiv ud i dit hjem. En robust letvægtsramme gør det lettere at hænge en plakat sikkert op. Det giver den samme slags visning, som en plakat har i en biograf eller et rejsebureau.

Nemt at finde den rigtige ramme

Det er ganske enkelt at finde den helt rigtige plastikplakatramme til dine behov. De er tilgængelige i butikker, der sælger plakater og er nemme at finde på internettet. Mange websteder, der vil sælge dig en plakat, vil med glæde sælge en plastikplakatramme på samme tid for at sikre, at du får den rigtige størrelse. For elskeren af plakater er en plastikplakatramme et fantastisk fund og en, der vil beskytte dine præmieejendele i de kommende år.

Har du hørt om klæbesøm?

En plakat kan virkelig stige i værdi, hvis den er underskrevet af personen eller gruppen af et band. Du vil finde oplevelsen meget mindeværdig, hvis du får den underskrevet personligt. Dette er dog ikke altid muligt, så du skal muligvis nøjes med at købe en med signaturen på. Hvis du betaler mere for en plakat med en signatur på, skal du kontrollere, at den er original. Der er masser af fupkunstnere derude, der køber en billig plakat, signerer den selv og så tjener en kæmpe fortjeneste på den.

Men hvad nu hvis man gerne vil vise plakaten frem for venner og bekendte? Du kan enten have den liggende i en af dine skuffer og så vise den frem. Eller hvorfor ikke hænge den op i en flot ramme i dit hjem? Er du ikke en handy person, kan du glæde dig over et produkt kaldet klæbesøm. Som navnet siger, er det som et søm, men alligevel ikke. Men har samme funktion som et søm, men er meget nemmere at sætte op.

Klæbesøm er løsningen

En plakat vil falde i værdi, hvis den bliver foldet, våd eller støvet. Nogle samlere har deres plakater lamineret, hvilket vil beskytte dem, men vil også reducere værdien, men med klæbesøm kan du nemt beskytte dem uden at forringe deres værdi, da du nemt kan sætte klæbesømmet på væggen, hvor som helst i huset, og derefter hænge din plakat op uden at bruge tid på at hente en boremaskine eller bruge en hammer.

Klæbesøm er den nemmeste metode

Nu til dages findes der et hav af muligheder for ophæng af plakatrammer eller billedrammer. Man kan bruge alt fra en helt almindelig søm eller skrue, hvor du borer i væggen og muligvis laver et hul, som så kan sidde forkert, og hvor du så bliver nød til at lave et nyt hul i din væg. Men hvorfor helt fra starten begå denne fejltagelse? Man kunne i princippet bruge andre mere geniale valgmuligheder som man har til rådighed nu. Klædesøm er løsningen. På 1. minut kan du få hængt dit billede op. Nemmere kan det ikke gøres.

Sådan bruger du klæbesøm

Du kan bruge favoritten, klæbesøm, der er nem at sætte på væggen med det klæbrige tape på bagsiden.

  1. Det eneste du behøver er, at finde det sted du ønsker billedet skal hænge.
  2. Derefter tager du dit klæbesøm, og presser mod væggen indtil den sidder fast.

Det var det. Så hænger du rammen på klæbesøm krogen, uden hverken at have lavet huller i væggen eller brugt tid på det. Nemt og bekvemt.

Klæbesøm holder længe

Du behøver ikke at bekymre dig om denne lille hvide krog på væggen, holder din plakatramme. Man kan få dem i forskellige størrelser, hvor de også har forskellige vægt de kan tage. Nogle af de klæbesøm holder endda til billedrammer på mere end 3 kg. Derfor ingen grund til at bekymre sig om, rammen vil falde ned og ødelægge din plakat.

Find det du mangler på klæbesøm.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 46 produkter fra mere end 14 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 69 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-19 08:45:42.

3
Produkttyper
46
Produkter
3
Brands
14
Forhandlere
69
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.